Inschrijving wedstrijden

Hallo beste schutters,

Gisteren is de eerste wedstrijd van ons seizoen verschoten, ondanks alle aanpassingen vanwege het covid-19 virus is het allemaal prima verlopen en hebben we veel schutters weer gezien… erg fijn om iedereen weer terug te zien.

Vandaag is de volgende wedstrijd online gezet. Deze zal op zaterdag 28 november worden geschoten in Sint Odiliënberg bij SV ELKKS Limburgia.

Dit keer zal het even iets anders gaan i.v.m. Covid-19; normaal betaalt u voor de wedstrijd, maar nu erna! Dit voor het geval als de wedstrijd niet doorgaat.
Tevens kan het zijn dat u op een ander tijdstip ingedeeld wordt om de 1,5 meter beter te kunnen waarborgen, we zullen rekening houden met de door u wenselijke tijd.

We vragen u ongeveer een half uur van te voren te melden, zodat de doorloop soepel kan verlopen.

We schieten de wedstrijd op 2 verschillende banen (50 en 100 meter). Let dus goed op de tijden dat u zich inschrijft. De starttijden verschillen van elkaar zodat we minder mensen in het gebouw hebben rond lopen.

We gaan er voor zorgen dat het weer een mooie wedstrijd gaat worden en als we met z’n allen ons best doen komt dat zeker goed!

Met vriendelijke groet,
Namens het hele bestuur en de wedstrijdleiding.

Scroll naar boven