Teams

Beste schutters,

Het komende wedstrijdseizoen willen wij jullie de gelegenheid geven om met een team (officieel heet dit een korps) volgens KNSA richtlijnen aan de wedstrijden deel te nemen. Per discipline (PG100-Open, PG100-TR en PG50) kan een schutter lid zijn van een team.

  • Een team bestaat uit minimaal 3 en maximaal 5 schutters,
  • De schutters moeten voor de zelfde vereniging uitkomen,
  • De individuele score van een schutter wordt meegenomen als team-score,
  • De 3 hoogste scores in een team tellen mee in het eindtotaal van de team-score,

Daarnaast is er ook nog een mogelijkheid om een gemengd team in te schrijven.

  • Een gemengd team bestaat uit 3 schutters,
  • Er is één schutter voor de discipline PG100-Open, één voor PG100-TR en één voor PG50,
  • De individuele score van een schutter wordt meegenomen als team-score,
  • De 3 scores samen vormen het eindtotaal van de team-score,

Voorbeeld: Een PG50 schutter schrijft zich individueel in, maar ook als lid van een PG50 team en een gemengd team. Zijn score wordt dus meegeteld in alle 3 de uitslagen.

Er wordt voor de teams ook een seizoen klassement bijgehouden. Tijdens het seizoen kan de team samenstelling worden gewijzigd, echter een nieuwe team schutter mag nog niet eerder aan een ander team hebben deelgenomen.

Het eerste seizoen is een pilot jaar. Er zijn tijdens de pilot geen kosten aan verbonden om met een team deel te nemen. Om die reden zullen er daarom ook nog geen prijzen worden uitgereikt. SV Precisie Geweer Schutters Nederland stelt wel een prijs beschikbaar voor het team die winnaar is van het eindklassement.

Een team kan zich nu reeds aanmelden, maar zelfs op de wedstrijddag mag een team worden opgegeven. De schutters die worden aangemeld mogen echter op dat moment nog geen individuele score hebben gezet.


Opmerking: Indien U een gemengd team inschrijft, kunt u maar 3 schutters opgeven. Tevens moet u in de laatste kolom aangeven welke discipline de schutter schiet. Een discipline mag dan maar 1x worden geselecteerd.

[cf7form cf7key=”inschrijven-team”]

Scroll naar boven